Bier groothandel gezocht voor ons feest!

2 min gelezen
Dedrankengroothandel

Bier groothandel gezocht zodat wij ons feest door kunnen laten gaan! Mijn lieve man wordt over een kleine twee weken vijftig en dit willen wij vieren. Althans, mijn man weet natuurlijk nog van niks. Dit houdt in dat ik alles in mijn eentje moet regelen en dat vergt aardig wat tijd en moeite. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe dat ik het voor mijzelf wat makkelijker kan maken. Zoiets als het laten bezorgen bij ons thuis!

Bier groothandelBier groothandel gezocht op het internet

Dankzij mijn zoektocht op het internet naar bier, want dit is gewoon zwaar om te tillen, had ik het snel gevonden. Ik was namelijk terecht gekomen op de website van dedrankengroothandel.nl. Hier is het mogelijk om zowel het bier te bestellen én het te laten bezorgen! Overigens kun je bij dit bedrijf ook een tap erbij huren en dat was wel zo prettig.

Heineken

Smoes verzinnen voor mijn man

Aangezien ik ervoor wil kiezen om bij dit bedrijf te gaan bestellen, moet ik wel een smoes verzinnen voor mijn man. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn buren erbij te betrekken. Gelukkig begrepen zij het maar al te goed en hebben met mij meegedacht. Zij hadden aangegeven dat er die dag een feest is bij hun thuis. Dit was natuurlijk niet waar, maar zo kon ik wel mijn bestelling gaan plaatsen.

Mijn bestelling is geplaatst!

Uiteindelijk ben ik weer op de bier groothandel website gaan kijken. Mijn man is een grote fan van Heineken en deze was toevallig in de aanbieding bij dit bedrijf. Zo ben ik mijn bestelling gaan maken en zag tevens dat je er ook wijn kunt bestellen. Hoe ideaal zou het zijn als ik alle dranken in een keer kan bestellen. Dan hoef ik er helemaal niks meer voor te doen.