Brother LC985

1 min gelezen

logoBrother LC 985: excellente cartridges
Ik ben alweer een tijdje trouwe klant bij Inktdruppel.nl. De reden? Excellente cartridges en eersteklas service. De cartridges worden degelijk verpakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze onbeschadigd aankomen. En je hoeft nooit lang zonder inkt te zitten, want ze worden zeer snel bezorgd. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. En de prijs? Op dat gebied is Inktdruppel.nl onverslaanbaar. Ik heb in het verleden heel wat cartridges uitgeprobeerd. Mijn grootste bezwaar bij Brother cartridges was dat ze zo duur zijn. Ik liet daarom oude cartridges hervullen of gebruikte goedkope en slecht passende cartridges. Dit laatste had tot gevolg dat mijn printer de geest gaf.
brother_lc985bk_-_inktdruppel.nl

 

Kwaliteit voor verbazingwekkende prijzen

Ik was dus aan een nieuwe printer toe. Nu kon ik twee dingen doen: ofwel een goedkope printer aanschaffen, ofwel een luxueuzere uitvoering die ik echt graag wilde hebben. Maar in dat laatste geval wilde ik natuurlijk niet opnieuw het risico lopen dat het ding er voortijdig mee ophield. Ik heb het internet afgestruind op zoek naar betaalbare Brother LC985 cartridges. Die vond ik bij Inktdruppel.nl. Goedkoper dan hun huismerk heb ik deze cartridges nergens kunnen vinden. Wat ik kwijt ben? Nog geen drie euro per cartridge. Voor die prijs mag ik wel zeggen dat de kwaliteit verbazingwekkend is. Glasheldere afdrukken en een uitstekende levensduur. Tegen iedereen die nog altijd meer betaalt zou ik willen zeggen: bestel je cartridges eens bij Inktwinkel.nl. Dit moet je zeker geprobeerd hebben!

brother_compatible_-_lc985c_-_inktdruppel.nl

Meer verhalen