Een goede kapper in Dongen

1 min gelezen
kapper Dongen

Ben je op zoek naar een goede kapper in Dongen, zoek dan niet verder en lees deze blog. Al een tijd was ik op zoek naar een goed adres waar ik mij geen zorgen hoef te maken of de behandeling wel naar wens wordt uitgevoerd. Eerdaags gaat een goede vriendin van mij trouwen en hiervoor wilde ik wel graag iets aan mijn haren hebben gedaan. Omdat ik lange haren heb loop ik vaak met een paardenstaart en daar wilde ik eigenlijk al een hele tijd vanaf. Maar elke keer als ik bij de kapsalon kwam werd het mij afgeraden, de reden waarom heb ik nooit begrepen, maar wel dat ik hier nooit meer wilde komen.  kapper Dongen

Eindelijk een goed adres gevonden

Nadat ik mij zo aan het ergeren was aan steeds maar dezelfde look, ben ik op het internet gaan zoeken naar een kapper in Dongen.  Al snel kwam ik op de website van Chez Philip Coiffure en meteen heb ik hier een afspraak gemaakt. Op hun website staat wel dat je geen afspraak hoeft te maken, maar ik was zo enthousiast dat ik er zeker van wilde zijn dat er voor mij tijd was. Tijd hadden zij zeker, ik zie er nu zo mooi uit dat ik heel vaak in de spiegel wil kijken.