Geslaagd verjaardagsfeest in een zaal

1 min gelezen

Afgelopen weekend heb ik een heel leuk feestje gehad dankzij IetsDoenOfferte.nl. Vorige week ben ik jarig geweest en wilde mijn verjaardag ergens anders vieren dan thuis. Ik vind het altijd heel gezellig als ik mijn vrienden, vriendinnen maar ook mijn familie tegelijk uit kan nodigen. Thuis heb ik daar geen ruimte voor en daarom heb ik bij IetsDoenOfferte een aanvraag geplaatst voor een leuke en gezellige zaal waar ik mijn verjaardag kan vieren, niet te duur e n veel mensen in kunnen. Al snel kreeg ik een aantal reacties terug. Ik kreeg 2 offertes en 1 bedrijf vroeg mij voor meer informatie. Het bedrijf wilde weten hoeveel mensen er ongeveer kwamen zodat ze een zaal konden regelen die niet te groot maar ook niet te klein was voor de mensen die kwamen en je ook een gezellige sfeer blijft houden.logo_top

jubileumNa afloop van mijn verjaardagsfeest
Mijn verjaardagsfeest was zeer geslaagd en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ook kreeg ik veel leuke reacties van mijn vrienden, vriendinnen en familie. Ze vonden het een geslaagd feestdownload (4). Als ik de volgende keer weer een verjaardagsfeest ga organiseren ga ik voor verschillende dingen offertes aanvragen. Ik ga dan vergelijken wat goedkoper is als ik het thuis wil doen met catering zodat ik niks zelf hoef te doen of ergens anders.