Geweldige kerstpakketten gevonden

2 min gelezen

groen-kerstpakketMijn werkgever had mij de taak gegeven om kerstpakketten te bestellen. Kerst was namelijk al aan het naderen en daarom moesten er snel kerstpakketten besteld worden. Het leek mij heel erg leuk om deze taak te vervullen, omdat ik zo zeker wist dat ik zelf een leuk kerstpakket zou krijgen. Van mijn werkgever had ik een lijst gekregen waar op stond wat het budget ongeveer was en welke aantallen er besteld moesten worden. Met deze lijst ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat deze pakketten op tijd kon leveren.

Snelle levering

logo-kerstpakketenplazaVorig jaar hadden we slechte ervaringen met het bedrijf dat de kerstpakketten had geleverd en daarom heb ik dit bedrijf niet meer benadert. Via het internet kwam ik terecht op een website dat kerstpakketten aanbood. Helaas stond er op de website dat zij niet meer konden leveren voor kerst door drukte. Om deze reden ben ik verder gaan zoeken. De tweede website die ik had gevonden was Kerstpakkettenplaza. Het bedrijf leverde kerstpakketten en deze konden volgens de website ook nog eens op tijd geleverd worden.

traditioneel-kerstpakket Het aanbod van kerstpakketten zag er goed uit, maar ik wist nog niet zeker ofdeze ook daadwerkelijk op tijd geleverd konden worden. Voordat ik de bestelling zou gaan plaatsen heb ik contact gehad met het bedrijf. Aan mij werd verteld dat de levertijd geen probleem zou zijn, maar ik zou het dan wel zo snel mogelijk moeten bestellen.

Na even overlegd te hebben kreeg ik akkoord en heb ik een geweldig kerstpakket besteld. De werkgever was ontzettend blij met de pakketten, omdat ik mooi binnen het budget was gebleven!