Ik heb parasols van Xterior

1 min gelezen
Parasols van Xterior

Mijn baas heeft mij de opdracht gegeven om het terras van zijn restaurant helemaal af te maken, want er moest nog het een en ander voor aangeschaft worden, voordat het in gebruik kon genomen. Daarvoor heb ik onder andere parasols van Xterior besteld in hun webshop. Mijn baas had eerst een restaurant zonder een terras waar mensen buiten konden zitten. Toen het restaurant naast heb stopte heeft hij de ruimte van het restaurant gekocht zodat hij eindelijk plek had voor mensen die graag buiten eten. Daar moesten een aantal dingen voor gekocht worden waaronder natuurlijk stoelen en tafels. De gasten moeten natuurlijk kunnen zitten. Omdat mijn baas het erg druk heeft, heeft hij aan mij gevraagd om de overige dingen aan te schaffen. Dat vond ik een hele eer want dat liet zijn dat hij vertrouwde op mijn smaak.

Parasols van Xterior

Mooie producten

Online heb ik gekeken naar verschillende dingen en uiteindelijk ben ik uitgekomen op de parasols van het merk Xterior. Overal las ik dat die echt van zeer hoge kwaliteit waren en goed tegen een stootje kunnen. Het was erg handig dat zij ook meerdere dingen verkochten zoals een windscherm want ook dat hadden wij nodig. Toen mijn baas akkoord gaf om te bestellen deed ik dat die zelfde avond nog. Enkele tijd later werd er een groot pakket afgeleverd bij het restaurant. Toen alles eindelijk op zijn plek stond, kwam mijn baas kijken naar het resultaat. Hij was erg blij met alle mooie producten die ik uitgekozen had.

Parasols van Xterior

 

Meer verhalen