Kinderbed

2 min gelezen
Kinderbed

En…eindelijk is het zover. Je kleine baby is van peuter, opgegroeid tot kleuter. Tijd voor een nieuw bed. Best spannend voor de kleine man of vrouw, om te verhuizen naar een groot kinderbed. Meestal zal zo’n kinderbedje worden aangeschaft tussen het tweede en derde jaar.

Het ene kind is er wat eerder aan toe dan het andere kind. Er is volop keus wat bedden betreft. Een bed voor een driejarige is kleiner dan een eenpersoonsledikant. 80 x 160 cm is de perfecte maat voor een kind wat nog geen vier jaar oud is. Denk, wanneer de kinderkamer niet al te groot is, aan extra opbergruimte onder het bedje.

Kinderbed

Een huisje als slaapplek

De Perfecthomeshop.eu, heeft een mooie collectie bedden voor de kids, in de vorm van een huisje. Kleuren als grijs/groen, grijs/roze, hout/wit en hout/grijs worden over het algemeen door de meeste kinderen gewaardeerd. Het huisje met de roze tint is voor een meisje het perfecte slaaphuisje. De lade onder het bed biedt extra veel opbergruimte voor speelgoed. Het bijbehorende schuimmatras past zich aan bij het lichaam van je kind. De wasbare hoes kan door middel van een rits worden verwijderd van de matras. Een kindvriendelijk ontwerp waar je kind heerlijk in zal slapen.

Bed

Online bestellen

Bedden die je online kunt aanschaffen bij de Perfecthomeshop, voldoen aan alle strenge eisen. Een keuringscertificaat kan altijd opgevraagd worden. Het matras wordt gratis meegeleverd en is 7 cm. dik. Bedden worden altijd geleverd inclusief lattenbodem. De extra opberglade zit er standaard bij. Een bedje waar je kind niet zo gemakkelijk uit kan vallen. Er is een veiligheidsbarière en valbescherming aangebracht. De lengte van het bed is 180 cm en de breedte 86 cm. Een acceptabele hoogte van 124 cm, geeft dit bed alle veiligheid die nodig is voor een peuter van drie. Een bestelling heb je snel in huis. Er is ook de mogelijkheid om je spullen gratis op te halen. Kijk voor alle informatie op de website