Leerzame workshop omgaan met stress

1 min gelezen
workshop omgaan met stress

Laatst heb ik aan een workshop omgaan met stress meegedaan en het resultaat was verbluffend.  Al een lange tijd had ik vage klachten, klachten waar mijn huisarts nog niet van had gehoord. Het enige wat ik toen al te horen kreeg dat ik met flinke spanning te maken had. Wat ik hieraan probeerde te doen heeft niet geholpen. Ook minder werken had geen invloed op mijn gezondheid. Tot een vriendin een keer bij mij op visite kwam en mij vertelde over in Beweging met Focus en hoe goed de sessies haar hadden geholpen. Meteen op het internet de website erbij gepakt.  workshop omgaan met stress

Workshop omgaan met stress, in vele variaties mogelijk

Eenmaal op de website van Beweging met Focus, kwam ik vele mogelijkheden tegen. De workshop omgaan met stress duurt gemiddeld 1,5 uur en is verdeeld over groepen van 8 tot 15 deelnemers. Nadat ik had besloten om aan een sessie deel te nemen heb ik eerst een gesprek gehad met een coach. Die kon mij op deze manier een beetje inschatten en vertellen aan welke sessie ik het beste deel kon nemen.  Uiteindelijk kwam “Blind vertrouwen; loslaten en accepteren” het beste uit de bus en heb ik mij hiervoor aangemeld. In de praktijk heeft dit werkelijk zijn vruchten afgeworpen en daar ben ik bijzonder blij mee.