Luxe vakantiehuis huren in Nederland?

1 min gelezen

Luxe vakantiehuis huren in Nederland? Dan is een vakantiewoning in vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest een aanrader. Ons luxe vakantiepark bij de Utrechtse Heuvelrug staat al jarenlang bekend om de betrouwbaarheid en de comfortabele vakantiewoningen. Onze vakantiehuizen worden prima onderhouden door de eigenaars en zijn van alle gemakken en tal van luxe extra’s voorzien. Op ons park beleeft u dan ook een heerlijke vakantie!

Wij bieden u een persoonlijke service

Bij vakantiepark ’t Eekhoornnest in Utrecht kunt u particulier een vakantiehuis huren. Wij stellen u als klant centraal. Vanaf de eerste informatieaanvraag tot aan uw vertrek, bieden wij u een persoonlijke service aan. U heeft slechts te maken met een contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen. Dankzij onze deskundige service, zorgen wij ervoor dat uw verblijf op ons vakantiepark onvergetelijk wordt.

Vakantiehuis huren op ons vakantiepark?

Wilt u een vakantiehuis huren op ons vakantiepark in Soest? Dan heeft u de keuze uit diverse accommodaties. Zo kunt u kiezen voor een vakantiehuisje, een bungalow, een vrijstaande bungalow of een appartement. De accommodaties staan allemaal in een rustige en bosrijke omgeving. U geniet hier dan ook in alle rust van een fijne, onbezorgde vakantie.