Phonak helpt jou met het beter horen!

2 min gelezen
Hoortoestel

Phonak zorgt ervoor dat jouw gehoor enorm wordt verbeterd. Het is te begrijpen dat als jij geen gesprek kunt volgen dat je hier onwijs van baalt. Denk hierbij aan het niet goed kunnen communiceren met je collega’s tijdens een vergadering. Dan heb ik het nog niet gehad over dat ene leuke feestje in de stad! Je hebt wel gezien dat er werd gedanst, maar de muziek was voor jou niet te verstaan. Vervelend en dan pas kom je erachter dat het gehoor niet meer is zoals het hoort te zijn. Hierdoor raad ik je aan om geregeld het gehoor te laten testen! Dit kun je bij vrijwel ieder audicien realiseren en kost in de meeste gevallen niks.

Phonak helpt je hier ook graag mee!

Phonak

Wanneer jij het gehoor wilt laten testen bij Phonak. Dan kun je middels de website bekijken waar deze winkel te vinden is. Gewoon even naar binnen lopen en vragen naar deze test! Meer hoef je in feite niet te doen. Vervolgens zullen zij een test met je doen om het gehoor te controleren. Indien het zo is dat het gehoor niet goed is, dan zul je direct een pakkend advies krijgen en dat is wel zo prettig.

Gehoor

Deze test heb ik onlangs ook gedaan via Phonak. In een mum van tijd kreeg ik te horen dat mijn gehoor enorm slecht was. Natuurlijk had ik dit zelf ook wel in de gaten, echter komt het wel even binnen als je het definitief te horen krijgt. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een hoortoestel aan te gaan schaffen. Onder het genot van een kop koffie werden de toestellen besproken en hier kon ik vervolgens uit gaan kiezen. Nadat ik mijn keuze had gemaakt hoefde ik alleen nog maar te wachten alvorens het gereed was gemaakt door dit bedrijf.