Telefoonhoesje ontwerpen kan jij helemaal zelf

2 min gelezen
telefoonhoesje ontwerpen

Vorige maand had ik eindelijk alles bij elkaar gespaard om het mobiel te kopen die ik al zo lang wilde hebben maar na twee weken heb ik hem laten vallen. Door die fout ga ik nu zelf een telefoonhoesje ontwerpen omdat ik erachter ben gekomen dat ik echt een beschermer nodig heb. Toen ik mijn gevallen mobiel van de grond raapte zag ik al dat het te laat was. Er zat een hele grote barst in het scherm. Achteraf gezien had ik natuurlijk niet zo eigenwijs moeten doen en gelijk een beschermer moeten bestellen. Toen ik vandaag online opzoek ging naar iets voor om mijn mobiel kwam ik bij de webshop van Hoezzi uit. Dat is een bedrijf die de beschermer zelf kan bedrukken met een foto naar eigen keuze. Dat leek mij echt heel leuk dus een tijdje later besloot ik wat te bestellen.

telefoonhoesje ontwerpen

Snel geleverd

Het was erg leuk om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen want op die manier kon ik er echt iets eigens van maken. De eerste foto die ik koos was van mij en mijn lieve vriend. Wij hadden op die foto drie jaar een relatie en stonden er een beetje gek op. De tweede afbeelding die ik koos was van mijn lievelingsbloem. Een vriendin van mij had die foto een keer gemaakt toen zij aan het wandelen was op de hei. De bestelling was echt super snel binnen, dat vond ik erg fijn. Zo kon ik mijn mobiel snel beschermen en kon er geen barst meer in komen.

telefoonhoesje ontwerpen