Verdiepingsvloer voor in jouw magazijn

1 min gelezen
Verdiepingsvloer

De afgelopen tijd zat ik toch een beetje in mijn maag met het feit dat ik veel heel ruimte niet benutte van mijn magazijn omdat hij zo hoog is. Toen ik op internet aan het rond surfen was, kwam ik opeens een verdiepingsvloer tegen. Dat bleek de perfecte oplossing te zijn want daarmee kun jij echt de hoogte mee in gaan. Dat gaat er dus niet alleen voor zorgen dat ik alle ruimte optimaal gebruik maar het levert mij gigantisch veel opslagruimte op. Dat had ik nou net nodig want er zo een hele grote order aankomen over een tijd. Ik wachtte geen moment en belde het bedrijf op om een afspraak in te plannen. Persoonlijk vind ik het erg fijn om gelijk achter dingen aan te gaan. 

Verdiepingsvloer

Handig en flexibel

Een paar dagen later stapte ik al heel vroeg in de auto om naar mijn afspraak te rijden met het bedrijf Anera. Ik was heel benieuwd wat er allemaal mogelijk is met een verdiepingsvloer. Zelf wist ik nog niet zoveel van dit product af. De man die mij ontving was erg vriendelijk. Hij en de baas van het bedrijf begonnen aan mij uit te leggen wat het eigenlijk allemaal inhoudt. Het blijkt dus dat zij het niet vastmaken aan het magazijn. Dat betekend dus dat het steeds weer uit elkaar gehaald zou kunnen worden mocht ik van magazijn wisselen. Dat vond ik wel fijn want zo hoefde ik maar een keer te investering in zo’n handig ding.

Verdiepingsvloer

Meer verhalen