Zonder http://telgefixt.nl/ had ik juiste telefoon niet gevonden

2 min gelezen
Telgefixt

TelgefixtElk jaar koop ik een nieuwe telefoon. Dit omdat ik bij de tijd wil blijven en ook omdat dit noodzakelijk is voor mijn baan. Omdat ik het zelf zeer moeilijk vind om er een aan te schaffen, omdat je zoveel soorten hebt, ging ik opzoek naar een goed advies en duidelijke uitleg over de functies van een telefoon.

 

Informatie en advies was niet bevredigend genoeg

Voor het beste advies en informatie over telefoons dacht ik naar Mediamarkt te gaan. Bij mediamarkt zag ik al een heel aardig aantal telefoon in de schappen liggen. Ik deed vervolgens mijn verhaal bij een medewerker van de MediaMarkt en hij gaf me enig advies en informatie over een goede telefoon. Ik vond de informatie en het advies helaas niet bevredigend genoeg. Ik kon er niet zoveel mee. Ik besloot daarom om naar http://telgefixt.nl/, een winkel die in mijn woonplaats gevestigd zit. Hier kreeg ik wel de juiste informatie en advies.

 

Telgefixt

Medewerker niet ervaren genoeg

Bij http://telgefixt.nl/ ging ik langs voor advies en informatie. Die hebben ze me dan ook uiteindelijk gegeven. Alles werd haarfijn en vooral helder uitgelegd. Ik kon er echt wat mee. Ook liet de medewerker van http://telgefixt.nl/ me even wat telefoons proberen. Met het proberen van de telefoons wist ik zelf ook wat de beste telefoon zou zijn. De telefoon moest natuurlijk wel goed in de hand liggen. Uiteindelijk heb ik samen met de medewerker van http://telgefixt.nl/ een mooie telefoon gevonden, namelijk de IPhone 6S Plus. Nu ik het advies van MediaMarkt en http://telgefixt.nl/ vergelijk, merk ik dat er een groot verschil in zit. De medewerker van MediaMarkt was vrijwel niet ervaren genoeg om het advies te geven, daarentegen was de medewerker van http://telgefixt.nl/ dit wel.