Alles online tegenwoordig

2 min gelezen
VOG

Iedere afspraak kun je vandaag de dag bijna online afhandelen, in slechts enkele momenten heb je gedaan waar je normaal een halve of zelfs een hele dag voor uit moet trekken. Dit geldt ook voor een vog online aanvraag, op vog-aanvraag.info doe je eenvoudig de aanvraag voor een VOG. Wanneer je dit doet maakt niet uit, 24 uur per dag en zeven dagen per week kun je op de website terecht om de verklaring aan te vragen. Krijg je de verklaring dan wordt deze naar je huis gestuurd.

Verklaring voor werkgevers

Een vog online aanvraag is niet alleen bestemd voor werknemers, wanneer je bijvoorbeeld een samenwerking aangaat met een ander bedrijf wil je weten of deze dezelfde intenties heeft als jouw bedrijf. Met een verklaring voor rechtspersonen wordt er gescreend of de bestuursleden van het bedrijf geen strafblad hebben. Op deze manier weet je zeker dat je te maken hebt met een integer en bedrijf wat je kunt vertrouwen tijdens een samenwerking. Doe altijd een check als je in zee gaat en je bedrijf kan daarmee op het spel komen te staan.

VOG

Voor je hobby ook mogelijk

Niet alleen voor je werk maar ook voor een hobby of vrijwilligerswerk kan een vog online aanvraag worden gevraagd. In de meeste gevallen is een aanvraag voor vrijwilligerswerk wel gratis. De stichting of het bedrijf waar je voor gaat werken kan je hierover meer vertellen. Voor sommige hobby’s bijvoorbeeld schieten op een schietvereniging is ook een verklaring nodig, aangezien je met gevaarlijke wapens om zal gaan. Zo zijn er veel werkzaamheden en hobby’s waarbij je een vog aan moet vragen.