Een polynesian tattoo laten zetten

1 min gelezen

Onlangs heb ik een bij een polynesian tattoo laten zetten bij een zaak in Venlo. Wat voor een soort tatoeage is dat nu eigenlijk? Deze tatoeage is een tribal wat voornamelijk uit lijnpatronen bestaat. De patronen zijn heel kenmerkend voor stamculturen en worden steeds populairder in de westerse wereld. Er zijn veel zaken waar jij een tatoeage kan laten laten zetten, maar niet alle bedrijven gaan hygiënisch te werk. Voor mij is hygiëne wel een heel belangrijk punt en daarom heb ik bij kennissen rondgevraagd die ook een huidtekening hadden, waar zij het hadden laten zetten.

Heel erg mooi ontwerp

Via een kennis kwam ik bij de zaak van Tatoo Ron. Deze man kan heel goed een afbeelding ontwerpen. Hij heeft voor mij ook de afbeelding voor mijn polynesian tattoo ontworpen. Deze zag er heel gaaf uit. Ook is deze zaak goedgekeurd door het Landelijk Centrum van Hygiëne en Veiligheid. Dit gaf mij wel een heel goed gevoel. Omdat het de eerste keer voor mij was, vond ik het best wel spannend. De pijn viel echt heel erg mee van het inprikken in de huid met inkt. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan eens een kijkje op de website van deze onderneming.

Meer verhalen