Een zeer interessante life reading

1 min gelezen

Doordat ik een life reading heb meegemaakt, snap ik nu beter wat mijn missie in het leven is. Dit duurt ongeveer 90 minuten. De kosten zijn € 125,00 per sessie. Ook is het mogelijk om dit per Skype te doen. De tarotkaarten, symboolstenen en de coaching geven aan waar je op dit moment staat, welke levenslessen er spelen in je leven en welke mogelijkheden zich voor je gaan openen om je levensmissie te bereiken. 

Anne Claire, heeft holistisch coachen gecreëerd. tevens maakt zij sieraden en mandala’s die een toegevoegde dimensie hebben en jou als mens kunnen inspireren en helpen op jouw unieke pad door jouw leven. 

Goed geholpen

Doordat ik een life reading heb meegemaakt, heb ik meerdere antwoorden op mijn vragen gekregen. Dit ging door middel van tarot kaarten leggen. Deze kaarten laten je een bepaalde manier zien om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Voor mij zijn er heel wat kwartjes gevallen op vragen waar ik nog nooit eerder een antwoord heb gekregen, maar nu snap ik wel beter het nut van mijn leven. Heb je ook interesse gekregen in de mogelijkheden die Anne Claire je misschien te bieden heeft, neem dan contact met haar op.