Ga voor je doelen

2 min gelezen
Intrinsieke motivatie

Heel weinig mensen krijgen het voor elkaar om een perfecte balans te krijgen tussen een gezond leven, en zakelijke doeleinden. Vaak lijd het een onder het ander, of op zakelijk gebied gaat het goed maar dan kom je tekort in je privéleven. Toch is het in principe een kwestie van de balans goed verdelen, nu kun je werken aan jezelf en wel de perfecte balans vinden. Met intrinsieke motivatie zorg je ervoor dat je de balans vindt, tussen een gezond leven en de zakelijke doelen die je wilt bereiken. Houd je van een uitdaging dan moet je deze zeker aangaan.

Waar moet je beginnen?

Vaak zit men zo vast in de patronen dat men niet weet waar men moet beginnen. Het programma van de motivatie service duurt negen maanden, en is gebaseerd op online en offline trainingen. Lichaamsbeweging hoort er ook bij, je krijgt ook toegang tot een beweging event waar je uit een aantal sportieve dingen kunt kiezen als hardlopen, wandelen. Hierdoor ben je niet alleen op zakelijk gebied succesvol, maar zal je ook met je lichaam jezelf goed voelen. Afvallen is geen probleem meer met de 

progressieplanner. 

Verschillende componenten

Intrinsieke motivatie

Om succesvol te zijn op zowel privé als zakelijk gebied zijn er meerdere pijlers waar je aan moet werken, goede voeding is bijvoorbeeld essentieel om je fit en energiek te voelen. Beweging heb je letterlijk en figuurlijk nodig om vooruit te komen, door te bewegen wordt je lichaam fit en krijg je weer nieuwe energie. Met je gedrag moet je je ook aanpassen, leren omgaan met stressvolle situaties is een van de dingen. Blijf ook in de toekomst actie ondernemen om succesvol te worden en te blijven, doelen te blijven halen en je goed te blijven voelen. Intrinsieke motivatie moet je continu aan werken om doelen te behalen.