Hielspoorontsteking, erg vervelend.

1 min gelezen

hielpijn-hielspoorEen paar maanden geleden kreeg ik een enorme last van mijn hiel, zo erg dat ik naar de dokter moest. Al snel vertelde de arts mij dat ik een Hielspoorontsteking had maar gelukkig is dit goed te verhelpen dus daar ben ik dan ook meteen mee begonnen. Door de arts heb ik een goede tip gekregen om speciale zooltjes voor in mijn schoenen te laten maken waardoor ik ze in elke schoen die ik wil kan plaatsen. De bedoeling van de zooltjes is het verlichten van de pijn in de hielen, ik was erg benieuwd of dit zou helpen dus ben ik de uitdaging aan gegaan.X-ray-hielspoor

Heerlijk verlichtend

Sinds een paar weken heb ik nu de speciale zooltjes voor mijn Hielspoorontsteking, ik moet zeggen dat ik al vrij snel een verschil merkte het was erg verlichtend voor mijn hielen. Ook het lopen en langer staan houd ik nu veel langer vol wat erg fijn is en alle activiteiten die ik doe in het dagelijks leven ook veel beter vol te houden zijn. Het is echt een goede oplossing geweest voor mij en ben er erg blij mee, ook zou ik niet weten wat ik zonder zou moeten. Ik ga weer verlichtend door het leven!hielspoor-behandeling-e1432218406531