Oplader Macbook Pro werkt heel goed!

1 min gelezen

1Welkom beste lezers, ik heb een handige tip voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over Oplader Macbook Pro. Zoals jullie vast al wel weten ben ik een groot van van Apple producten. In het dagelijks leven werk ik ook altijd met mijn Apple laptop. Sinds een tijd heb ik echter een probleempje met mijn oplader. Als ik de stekker in het stopcontact doe en probeer op te laden gaat mijn computer uit. Ik besloot dus contact op te nemen met de klantenservice. Zei konden mij vertellen dat de oplader deffect is en dat ik een nieuwe zou moeten kopen. Aangezien de prijs bij apple vrij hoog lag besloot ik dit niet meteen te doen.

Op het internet zoeken

2

Een vriend van mij  vertelde me dat ze vaak online ook opladers verkopen. vandaar dat ik toen een beetje ben gaan Googlen en zo kwam ik terecht op de website van Bizzix. Op deze website zag ik dat ze heel erg veel Apple accersoires verkochten voor een leuke prijs. Vandaar dat ik verder ben gaan kijken en ze hadden dus ook Oplader Macbook Pro. Aangezien het een betrouwbare website bleek te zijn heb ik een bestelling gedaan.

Het product was goed

Een paar dagen later kreeg ik het pakketje binnen. De oplader was precies als op de foto. ik besloot het maar uit te pakken en te testen. Het product werkte naar behoren ik ben er erg blij mee. Ik raad deze website zeker aan!3

Meer verhalen