Tip: Partyservice Tilburg

1 min gelezen
Partyservice Tilburg

Onlangs hebben wij de hulp ingeschakeld van Partyservice Tilburg. Een lang verwachte droom is van mij uitgekomen en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Al jarenlang droom ik erover om een eigen bedrijf te gaan beginnen en deze droom is nu werkelijkheid geworden. Volgende week gaat mijn zaak open en dat wilde ik uitbundig vieren.

Dat er een klein feestje moest komen, daar was ik al van overtuigd. Alleen wist ik even niet hoe ik dat het beste aan kon pakken. Want de ruimte was er wel in mij nieuwe zaak, alleen niet de spullen om een feestje te geven. Om alles nieuw te gaan kopen, leek mij geen verstandig besluit.

Partyservice Tilburg

Partyservice Tilburg heeft alles geregeld

Toen ik er werkelijk achter kwam hoeveel er geregeld moest worden, om mijn openingsfeestje te realiseren, had ik er al weinig zin meer in. Wel in het feestje natuurlijk, maar niet om het allemaal te regelen. Gelukkig dat een zeer goede vriendin van mij de tip gaf om contact op te nemen met het partycentrum John van Pas. Een geweldige tip, die ik met twee handen heb aangegrepen.

Het openingsfeest was een zeer geslaagde party. Tot op de dag van vandaag hoor ik de mensen er nog over praten. Want niet alleen werd er een heerlijk drankje als binnenkomer geserveerd, ook waren er diverse hapjes en speelde er een band. Dankzij de geweldige service van dit bedrijf, was de opening van mijn nieuwe zaak een succes.