Aanrader: harsen Tilburg!

2 min gelezen

harsenOp het moment dat u veel last heeft van haargroei op plekken zoals uw benen, armen of bijvoorbeeld buik dan is harsen Tilburg echt een aanrader. Veel mensen denken dat vrouwen hier alleen naartoe gaan maar dit is niet het geval. Er zijn namelijk genoeg mannen die bijvoorbeeld veel haar op hun buik hebben en dit weg laten halen. Dankzij deze methode wordt de haargroei tijdelijk verwijderd. Het zal een stuk minder stug aanvoelen en het groeit minder snel als u het vaker laat weghalen.

Bij deze praktijk gaan ze erg zorgvuldig te werk. Dit heb ik zelf meegemaakt. Ik had erg veel haar op mijn borst en buik en dit wilde ik weg laten halen voor de zomer. Ik vond het absoluut niet mooi en daarom zocht ik naar een oplossing. Ze geven je hier eerst een advies dat gebaseerd is op je haartype. Vervolgens brengen ze de warme hars aan op de huid en de haartjes worden vervolgens met een snelle handbeweging weggehaald. Het fijne hieraan is dat u daarna een gladde en verzorgde huid heeft. Dit leek mij wel wat en daarom heb ik mij laten behandelen door schoonheidssalon Charming in Tilburg.

harsen TilburgWereld van verschil!tilburg harsen

Harsen Tilburg heeft ervoor gezorgd dat ik met een mooie en gladde huid op vakantie ben gegaan. Hierdoor voelde ik mij zelfverzekerder en ik ben nu van plan om dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Het is echt een wereld van verschil en ik wil graag dat dit zo blijft.