Anavar kopen voor sterkere spieren en als medicijn

2 min gelezen

Anavar is een bijzonder veilige anabole steroïde, dat ook bekend is onder de naam ‘oxandroline’. Het heeft weinig bijwerkingen en dient soms zelfs als medicijn. Anavar is dan ook bijzonder populair bij zowel mannelijke als vrouwelijke krachtsporters. Tegenwoordig kun je vrij eenvoudig Anavar kopen in de online apotheek.

Weinig bijwerkingen

Anavar werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren ’60. De populariteit van de steroïde onder sporters nam vervolgens in rap tempo toe. In vergelijking met andere anabolen heeft het namelijk ontzettend weinig bijwerkingen. Zo is de androgene werking verwaarloosbaar, waardoor je als sporter geen last hebt van bijwerkingen. Een gemiddelde krachtsporter slikt dagelijks namelijk een dosis van slechts 20 mg Anavar. Daarnaast heeft de steroïde zeer weinig effect op de productie van testosteron, waardoor je sterke spiermassa behouden blijft.

Sterkere spieren

Bodybuilders gebruiken regelmatig Anavar om meer spiermassa op te bouwen. Omdat het middel een vrij milde werking heeft op het lichaam slikt men er vaak nog een andere anabole steroïde bij. Na verloop van tijd merk je duidelijk het effect van Anavar. Het zorgt er namelijk voor dat de spierkracht toeneemt, omdat er zogeheten ‘phosphocreatine’ wordt gevormd. Groot voordeel is dat je ondanks de toename van spiermassa weinig aankomt.

Anavar als medicijn

Anavar is ook om een andere reden een bijzonder middel. Je kunt namelijk ook Anavar kopen als medicijn tegen verwondingen. Bijzonder genoeg schijnt het wonden namelijk een stuk sneller te genezen. Niet voor niets wordt het middel vaak gebruikt bij mensen die te kampen hebben met brandwonden.