Bestellen van een geboortekaartje tweeling

2 min gelezen

1446464111.6087Wat ik nooit had gedacht is dat een geboortekaartje tweeling vinden zo lastig was. Toen ik ernaar op zoek was voor mijn zus kwam ik vaak alleen maar standaard kaartjes tegen die een beetje saai waren dus die heb ik natuurlijk niet gekozen maar ik ben verder gaan zoeken. Na een paar dagen kwam een collega met een tip om op deze website te gaan kijken want daar had zij ze ook besteld, dezelfde dag heb ik nog een kijkje genomen en tot grote vreugde vond ik een ruime keuze aan kaartjes die ik zocht.

Samenstellen en bestellen

Toen ik een kijkje nam wist ik zeker dat ik hier zou slagen voor het geboortekaartje tweeling en heb ik de leukste uitgekozen. Zelf heb ik het kaartje nog een beetje bijgewerkt met leuke kleurtjes en een ander lettertype waardoor het nog wat persoonlijker werd dan het al was. Ik heb uiteindelijk de keuze gemaakt en het meteen besteld in een grote hoeveelheid omdat er veel mensen een kaartje moesten krijgen. Toen ze eenmaal binnen waren gekomen heb ik ze meteen op de bus gedaan dezelfde dag zo dat iedereen op tijd wist dat er een tweeling was gekomen op de wereld.

Goede keuze

De keuze die ik heb gemaakt om voor dit kaartje te kiezen is goed uitgevallen want er kwamen veel positieve reacties over de kaartjes binnen na dat iedereen ze had ontvangen. Het is werkelijk een goede keuze geweest om hier mijn kaartjes te bestellen en wil het ook aanraden aan anderen zo dat ze niet meer ver hoeven te zoeken.1445516943.8496