Beton cire kopen voor je klus

2 min gelezen

Beton cire kopen kan een hele goede keuze zijn voor bepaalde projecten en klussen. Doordat beton cire kopen in veel verschillende kleuren kan en doordat beton cire op heel veel soorten ondergronden aangebracht kan worden, is het voor heel veel projecten en klussen een erg geschikte keuze. Zo kun je beton cire kopen en niet alleen voor je muren, vloeren en plafonds gebruiken, maar ook voor bijvoorbeeld een tv-meubel of een keukenkastje. Je kunt beton cire kopen in kleuren die goed passen en aansluiten bij de ruimte waarin de kleuren gebruikt worden, maar je kunt ook juist beton cire kopen in kleuren die contrasteren met de ruimte. Ook kun je kiezen voor beton cire kopen in kleuren die wel passen bij de ruimte, maar niet per se precies hetzelfde zijn. Het ligt er natuurlijk helemaal zelf aan welk effect je in de ruimte wil bereiken met beton cire kopen.

De kleur betonlook verf afstemmen op de ruimte

Betonlook verf kan in veel verschillende ruimtes gebruikt worden, want de verf hecht op heel veel soorten ondergronden. Het is logisch dat iemand die betonlook verf in de badkamer gaat gebruiken waarschijnlijk op zoek is naar een totaal andere betonlook verf dan iemand die betonlook verf in de slaapkamer gaat aanbrengen. Ook persoonlijke voorkeur speelt natuurlijk mee, maar het is meestal logisch dat er in de slaapkamer bijvoorbeeld een rustige kleur betonlook verf gekozen wordt. In de badkamer zijn betonlook verf kleuren als blauw vaak toepasselijk, maar het kan ook zo zijn dat je juist wil kiezen voor een kleur betonlook verf die je juist niet zou verwachten in een bepaalde ruimte. Dit hangt volledig af van je eigen smaak.

Kalkverf kleuren kiezen voor je project

Kalkverf kleuren kiezen voor je project of klus kan lastig zijn. Er is enorm veel keuze en soms twijfel je tussen twee kalkverf kleuren of weet je nog totaal niet wat je wil. Je kunt bij Betonstunter dan altijd gebruik maken van de service om kleurstalen of -testers te bestellen. Zo kun je verschillende kalkverf kleuren uitproberen en kijken wat je ervan vindt en hoe ze bij de ruimte passen. Je kunt kiezen voor kalkverf kleuren in precies dezelfde tint als de rest van de ruimte, kalkverf kleuren die passen bij de ruimte maar niet hetzelfde zijn, of kalkverf kleuren die juist totaal verschillend zijn dan de kalkverf kleuren die al aanwezig zijn in de ruimte. De keuze die je hierin maakt hangt natuurlijk af van wat jij mooi vindt.