Een goede Thaise yoga massage

1 min gelezen
thaise yoga massage

Een vriendin van mij vertelde mij laatst dat zij naar een hele goede Thaise yoga massage was geweest, omdat zij de laatste tijd erg veel stress had. Toen zij daarvan terug kwam, voelde zij zich echt compleet ontspannen. Zelfs toen haar werkweek weer begon, was zij nog steeds rustig. Zij zei dat zij wou dat zij dit veel eerder had ontdekt. Omdat het haar zo goed bevallen was, wilde zij mij ook een keer meenemen. Zij vond het namelijk ook wel gezellig om samen te gaan. Wij spraken af om over twee weken te gaan. Ik telde echt de dagen af tot wij eindelijk samen er heen konden.

thaise yoga massage

Heerlijk ontspannen

Zelf heb ik nog nooit een Thaise yoga massage gehad, dus ik wist nog niet zo goed wat het inhield. Dat maakte mij eigenlijk ook niet zoveel uit, want ik vind het leuk om verrast te worden. De vrouw die zich met mij bezig hielt, zei dat ik veel stress in mijn lijf had zitten. Dit kon wel kloppen want de laatste tijd heb ik het erg druk op het werk. Het was zo fijn om eindelijk even te kunnen ontspannen. Mijn vriendin en ik spraken af om hier nog vaker terug te komen.