Een leren jasje heren is wat ik voor hem heb gekocht

2 min gelezen

versano-leren-jas-dames-bruin-336L-voorIk ben al een tijd op zoek naar een leuke leren jasje heren voor mijn vriend. Ik zoek dan ook niet zomaar een jas, nee een leren jas. Het blijkt dat dit nogal een moeilijk klus is. Ik ben inmiddels al twee keer naar een stad gegaan en telkens kon ik maar niet slagen. Omdat ik zelf niet vaak online dingen bestel, wou ik het toch een poging geven. Ik weet zelf natuurlijk dat je online vrijwel alles kunt kopen, dus ik had wel het idee dat ik online zou slagen. Ik ging dus op zoek naar leren jassen voor mannen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik op een goede site uitkwam, namelijk leathershopdoci.nl. Ik weet niet of jullie deze site kennen, maar ik werd er aardig positief over verrast. Ik vond dat zij een breed assortiment hebben, zowel voor mannen als vrouwen. Helaas ben ik zelf geen fan van leren vrouwen jassen. Voor mensen die dat wel zijn, dan moet je hier zeker over rond gaan kijken.

logo

Hij was erg blij met zijn nieuwe leren jas

leren-jas-heren-cognac-Versano-Peter-voorWat mij verder nog opviel aan de site van Leathershop Doci is dat ze zowel zomer als winter jassen hebben. De jassen zijn hier erg goedkoop, want de prijzen in de stad waren bijna dubbel zoveel. Ik heb uiteindelijk voor een lichtbruine leren jasje heren gekozen voor mijn vriend. Vooral ook omdat ik weet dat hij hiervan houdt. Toen ik eenmaal aan het afrekenen was, zag ik dat de verzendkosten gratis waren. Dat was dus ideaal! Ik heb inmiddels bericht ontvangen dat ik mijn pakketje volgende week binnen krijg. Ik ben heel benieuwd wat hij ervan vindt, maar ga er stiekem wel al vanuit dat hij het mooi gaat vinden.

 

 

Meer verhalen