Een vitaliteitscoach brengt jouw organisatie en werknemers verder

2 min gelezen

Ongemotiveerd personeel, ziekteverzuim en problemen op de werkvloer. Hoe breng je die vitaliteit weer terug binnen jouw bedrijf? Allereerst is dat niet altijd eenvoudig. De kans is groot dat je daar een professional voor nodig hebt om de juiste lijnen in uit te zetten. Voor veel bedrijven is vitaliteit een ondergeschoven kindje waar ook geen aandacht aan geschonken wordt. Soms is het zelfs een vies woord. En waarom? Die reden blijft ook voor ons onbeantwoord. Wil jij nu echt die extra stap zetten? Lees dan snel verder.

Programma implementeren

Om een goed programma te implementeren wordt er eerst een analyse gemaakt. Hoe zit het bedrijf in elkaar, wie werken er, wie voert wat uit (of juist niet) en tegen welke uitdagingen loopt men nu aan. Aan de hand van deze analyse kan er een goed programma ontwikkelt worden zodat er ingespeeld kan worden op de behoeften van de werknemers en werkgever. Dit allen moet ervoor zorgen dat jouw organisatie weer gaat draaien als een malle!

Informeren en enthousiasmeren

De werknemers moeten tijden geïnformeerd worden om ze uiteindelijk ook te enthousiasmeren. Uiteraard wordt alles eerst met de directie en managers besproken waarna de werknemers een prettige toelichting krijgen. Dit noemen we de campagne en de kick-off. Tijd om aan de slag te gaan zodra ze zijn geïnformeerd. En het is tijd voor enthousiasme in de tent! Waar wachten we nog op tijd om te starten.

Vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach gaat het bedrijf helpen met implementeren en gaande het proces worden bepaalde vraagstukken aangepakt. De campagne is gestart en de resultaten zullen uiteindelijk lonen. Ben je ook benieuwd hoe dit programma en de coach jouw organisatie verder gaat helpen? Neem dan contact op en kom erachter. We kunnen garanderen dat je geen spijt krijgt. Ben je er klaar voor? Wij wel!