Geweldig, een online parfumerie

1 min gelezen

Helemaal in mijn sas maak ik de zoveelste bestelling bij online parfumerie. Mijn kasten staan er vol van, maar ik kan er nooit genoeg van krijgen en daarom was ik dan ook in mijn nopjes toen ik deze website ontdekte. Via BP Fragrance kan je de lekkerste mannen en vrouwen geurtjes bestellen. Niet zomaar geurtjes, maar deze zijn echt van de grote merken zoals, Bruno Banani, Burberry en nog veel meer om op te noemen. Je moet echt eens op deze website gaan kijken, wanneer jij net zo een groot fan ben als ik van lekkere reukies. 

Helemaal in mijn nopjes

Deze week heb ik wederom een grote bestelling via de online parfumerie gemaakt. Nooit geweten dat dit mijn humeur zo kan beïnvloeden. Niet alleen de prijs maakt het bestellen ook zo interessant, hier is werkelijk van alle merken wel iets te koop. Mocht je iets hebben besteld, dan krijg je er een tester bij, leuk voor je volgende aankoop. Op deze manier maak je kennis met een ander standaard geurtje die jij normaal niet zal kopen. Mij heeft het al meerdere keren ertoe gebracht om dit proefmonster in een groter formaat te kopen, lekker elke dag een ander luchtje bij mij.