Goedkope barbershop in Spijkenisse

1 min gelezen

Wil jij er ook flitsend bij lopen en nu helemaal met dit mooie weer. Maak dan snel een afspraak bij de barbershop Spijkenisse. Hier hebben zij de kennis van de laatste modetrends en kunnen jouw haren in een mooie stralende look knippen. Hoewel jouw eerste indruk zal zijn, barber, lekker ouderwets, is dat alles behalve waar. Als jij naar een moderne salon wilt gaan, dan ben je hier zeker een het juiste adres. Vorige week had ik hier een afspraak en heb de kapper zijn gang laten gaan. Alles mocht, als mijn haren maar niet te kort werden geknipt.  

Een trendy look

Tijdens het knippen mocht ik niet in de spiegel kijken bij de barbershop in Spijkenisse, het moest een verrassing worden. Nou ik kan je vertellen dat het een verrassing is geworden, want ik herkende mijzelf bijna niet meer. Mijn normale haarkleur is blond, maar vanaf vandaag is deze donker bruin met lichte plukken erdoor. Het model was voorheen recht toe, recht aan. Maar nu is het een warrig model geworden met een speels effect. Eigenlijk best wel moeilijk om uit te leggen hoe het precies zit, maar ik ben er in ieder geval zeer blij mee. Voor mij is er dan ook geen betere kapper dan Quality One Hairsalon.