Hij moest beslist de lichtkoepel bestellen bij Bouw-handel

1 min gelezen

Graag wil ik iets delen over de firma, Bouw-handel. Omdat ik van mijn vader de opdracht heb gekregen om op zoek te gaan naar een goed adres waar je goede lichtkoepels kunt vinden ben ik natuurlijk direct voor hem aan de slag gegaan. Mijn ouders willen graag een lichtkoepel in het grote afdak wat zij hebben. Zij kunnen hier zo heerlijk lang onder zitten tijdens de zomeravonden. Echter zou een lichtkoepel net even dat beetje meer licht kunnen bieden omdat het afdak tegen het keukenraam aanzit.

Meer licht en ook nog ventilatie

Bij Bouw-handel vind je diverse lichtkoepels en al snel wist ik dat ik het juiste adres hiervoor gevonden had. ik besloot direct mijn vader de link van deze firma door te sturen en al snel kreeg ik het bericht dat hij een lichtkoepel heeft besteld die ook nog eens open kan voor ventilatie. Ook heeft hij een monteur de opdracht kunnen geven om dit karwei voor hem te realiseren. Hij is zelf erg handig maar wilde de gok niet wagen om zomaar in het dak van het afdak te gaan zagen met het risico dat het fout kan gaan. Enfin, op het moment dat ik gister bij mijn ouders aankwam viel mij direct op hoe mooi en licht het is geworden bij het afdak van mijn ouders. De koepel leek nog groter dan ik dacht. Echt een aanwinst en zeker prettig dankzij de ventilatie.