Ideaal zo’n scootmobiel!

1 min gelezen

scootmobielVeel oudere mensen krijgen last van pijntjes. Gelukkig zijn er voor deze mensen veel hulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken. Een van deze middelen is een scootmobiel.Ik ga het vandaag hebben over een scootmobiel omdat mijn vader de laatste tijd wat last kreeg van zijn heupen. Mijn vader is een erg trots persoon en hij zou dit dan ook nooit uit zichzelf zeggen. Het viel mij de laatste tijd op en daarom besloot ik om het aan hem te vragen. Na goed doorgevraagd te hebben vertelde hij inderdaad dat hij behoorlijk wat pijn aan zijn heupen had.

Omdat hij zoveel pijn had besloot ik om samen met hem naar een oplossing te zoeken. Hij wilde natuurlijk nog wel de nodige dingen blijven doen. Voor mijn vader is het namelijk niks om de hele dag thuis te zitten. Dit is dan ook de reden dat we naar de website van scootmobiel vitaal zijn gegaan. Hier vonden we de elektronisch aangedreven rolstoel die het leven van mijn vader inmiddels veranderd heeft.

scootAlles is nu anders!mobiel

Mijn vader heeft zijn aankoop inmiddels al in huis. Hij gebruikt hem regelmatig want hij loopt ook nog redelijk vaak. Dit doet hij omdat hij zijn lichaam nog fit wilt houden. Als hij grotere stukken moet lopen dan gaat hij al snel met de elektrisch aangedreven rolstoel. Hij kan overal naartoe omdat hij het apparaat bijvoorbeeld ook mee kan nemen in de bus. Kortom, dit is echt top voor hem.