Altijd veilig en comfortabel de weg op

2 min gelezen
Elektrische bakfiets

Dat een Elektrische bakfiets niet altijd lomp hoeft te zijn heeft Dolly al bewezen. Een trendy en modern model met een veilige kunststof bak waarmee je ook opvalt in het verkeer. Wel op een positieve manier, soepel en met veel flair beweeg je met de bakfiets door het drukke verkeer heen. Wind tegen of minder goed weer is geen probleem met de krachtige cargo motor die je aan boord hebt. Door te luisteren naar de klanten heeft Dolly de ideale bakfiets ontwikkeld voor jong en oud.

Elektrische bakfiets

Hoogwaardige componenten

De Elektrische bakfiets is samengesteld uit de beste componenten die zijn gemaakt in eigen land. Een bakfiets moet in het stadsverkeer wendbaar zijn en licht in gebruik, met de kunststof bak is de Dolly fiets vele malen lichter dan een houten exemplaar. Met grote zorg is de bakfiets ontworpen, je kunt de bakfiets een persoonlijk tintje geven doordat je zelf de kleurkeuze bepaald. De kleur van het frame en de bak kun je namelijk zelf kiezen, maak je een flitsend model of hou je de kleuren een beetje beperkt tot de standaard kleuren? Bij Dolly bepaal je dat helemaal zelf.

Accessoires voor de bakfiets

Elektrische bakfiets

Een bakfiets is ideaal om kinderen naar school te brengen, maar helaas hebben we in Nederland nog wel eens te maken met een regenachtige dag. Voor de Elektrische bakfiets is dit geen probleem, kinderen kunnen lekker droog zitten onder de kap die verkrijgbaar is voor de bakfiets. Heb je meerdere kinderen te vervoeren is een extra bankje om te kunnen zitten voor de kinderen ook mogelijk. Ook de bestuurder heeft een comfortabele zitplek, een breed stuur en een extra ruime op en afstap.