Injectables bij Kliniek Veldhoven

2 min gelezen

Op kliniekveldhoven.nl vind je uitgebreide informatie over elke behandeling welke in de kliniek in Veldhoven uitgevoerd kan worden. Een van de meest populaire behandelingen op dit moment zijn de injectables behandelingen. Dit zijn behandelingen waarbij middels een spuit en product ingespoten wordt in een bepaalde zone. Dit kunnen zowel spierontspanners als fillers zijn. Na een injectables behandeling zie je vrijwel direct resultaat, rimpels verminderen waardoor je er frisser en jonger uitziet. De injectables hebben echter meer werkingen dan alleen het opvullen van rimpels.

Lees op kliniekveldhoven.nl alles over de werking van injectables

De injectables worden voor meer problemen gebruikt dan enkel het opvullen van ouderdom tekenen in het gezicht. Zo kan je door middel van injectables ook bepaalde gebieden opspuiten en zelfs overmatig zweten kan verholpen worden door deze behandeling.

  • Volume aanbrengen: Door middel van fillers kan op bepaalde gebieden extra volume aangebracht worden. Om deze reden worden de fillers gebruikt om rimpels of andere ouderdom lijnen op te vullen. Echter is het ook mogelijk om dit volume te gebruiken om bijvoorbeeld je lippen op te laten spuiten voor mooie, volle lippen.
  • Overbeet corrigeren: Een andere werking van de injectables is het optisch verminderen van een overbeet. Door gebruikt te maken van een filler in de onderkin en eventueel ook de lip lijkt de overbeet minder groot.
  • Wenkbrauwlift: De wenkbrauw kan op twee manieren middels injectables gelift worden. Met een spierontspanner kan de spier die de wenkbrauw naar beneden trekt ontspannen worden, hierdoor verschuift de wenkbrauw naar boven. Ook kan een filler boven het oog gebruikt worden, dit brengt volume in de zone boven het oog waardoor de wenkbrauw gelift wordt. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie van deze twee injectables.

De behandeling tegen overmatig zweten is weer een andere techniek waarbij de spierontspanner Botox in de probleemzone gespoten wordt. Lees hier alles over op kliniekveldhoven.nl.