Leerzaam gitaar leren spelen

2 min gelezen

Veel mensen zijn dol op muziek, daarom is het ook leuk als je zelf een instrument kunt leren bespelen en daar mensen mee te vermaken of natuurlijk je eigen droom waar te maken. Zelf houd ik erg veel van muziek en ben ik sinds kort begonnen met een cursus waar de cursisten en ik leerzaam gitaar leren spelen door ervaren muzikanten. Dit idee kwam door mijn zus die zelf ook in de muziekwereld zit en altijd al samen met mij een duet heeft willen doen. Uiteindelijk had ze mij zover en meldde ik me aan voor de cursus.

Goede begeleiding

Vorige week heb ik mijn eerste les gehad met gitaar leren spelen en ik moet zeggen dat het toch een stuk lastiger is als ik gedacht had, gelukkig heb ik goede begeleiding van de ervaren muzikanten die ons les geven. Ook krijgen we af en toe huiswerk mee zo dat we ook thuis aan de slag kunnen om dingen te oefenen voor de volgende keer. Het is erg leerzaam en ik denk dat het een hele goede zet is geweest om mijzelf hiervoor aan te melden.gitaarles_banner_250x250

Aanmelden

Ben jij of ken jij iemand die zo een cursus ook wel kan gebruiken en die dat zelf ook graag zou willen? Neem dan een kijkje op de website en wanneer het bevalt kun je jouzelf ( of een ander ) binnen een paar stappen aanmelden voor zo een leerzame cursus. Ik ga straks naar mijn tweede les en wens de toekomstige muzikanten ook veel succes met hun cursus!