Leuke strandartikelen voor vliegerfeest

2 min gelezen

Ik ben me hele leven al bezig met vliegeren en voel me erg aangetrokken tot het strand. Een zomer zonder strand is een een gemiste zomer voor mij. Klinkt misschien raar, maar het voelt alsof ik nieuw herboren wordt na een bezoekje aan het strand. Ik zit in de organisatie van een vliegervereniging waarbij ik de promotie van dit vliegerfeest op me heb genomen. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar promotieartikelen die we kunnen gebruiken ter promotie van het vliegerfeest. We willen zoveel mogelijk mensen naar dit vliegerfeest zien te trekken zodat het een geslaagde dag gaat worden.

image (68)Drukwerk artikelen

Ik ben op internet gaan zoeken naar drukkerijen om te kijken wat voor een producten er ter beschikking zijn om ons vliegerfeest te promoten. Zo kwam ik bij een hele grote online aanbieder hiervan, namelijk Maxilia drukwerkartikelen. Ze hebben meerdere websites waar ze drukwerkartikelen aanbieden waaronder Max strandartikelen welke uiteraard erg goed aansluit op ons vliegerfeest. Op deze website heb ik dan ook aardig wat leuke ideeën kunnen opdoen voor het feest en heb ik een aantal strandballen laten bedrukken met ons logo erop. Daarnaast heb ik ook de datum en verdere informatie over het vliegerfeest erop laten drukken.

430000x (1)Verspreiden

Het bestellen van de drukwerkartikelen was nog niet zo heel moeilijk. Nu is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen de strandballen ontvangen en hiermee bekend worden gemaakt van het vliegerfeest. Een aantal manieren die ik bedacht heb om de strandballen te verspreiden heb ik hieronder gezet.

  • In brievenbussen gooien
  • Uitdelen op basisscholen
  • Bij sportclubs uitdelen

Veel verder kwam ik niet, ik hoop dan ook dat andere die mijn blog lezen een reactie achterlaten met ideeën.

Meer verhalen