Mijn administratie online regelen

1 min gelezen

Ik heb een aantal jaren geleden samen met een vriendin een eigen bedrijf opgestart. Na een tijd besefte ik dat de administratieve diensten voor bijvoorbeeld de loonsberekening, boekhouding enzovoort wat veel geld begon te kosten, vandaar dat ik op zoek ging naar een online oplossing. Ik kwam uit bij yoursminc.be een online website die voor al die problemen een oplossing kan bieden. Sinds een aantal maanden heb ik me aangesloten voor bij yoursminc.be voor de administratie van mijn bedrijf en ben er zeer tevreden van. Yoursminc biedt een goede totaaloplossing en biedt een fantastische service. Ze zijn goed bereikbaar en de start-up verloopt zeer vlot.

Mijn tevredenheid van yoursminc.be

Sinds ik gebruik maak van yoursminc.be voel ik me veel vrijer. Ik heb een veel beter beeld van de inkomsten, uitgaven en winst van ons bedrijf. Op de administratieve zaken heb ik nu een veel beter zicht dan voordien. Nu voel ik me nog meer een deel van ons bedrijf en nog zelfstandiger. Voordien waren we steeds afhankelijk van externe partijen, wat nu niet meer het geval is.

Indien je een eigen bedrijf hebt, kan ik je zeker aanraden om ook op zoek te gaan naar een administratieve totaaloplossing. Ik ben alvast zeer tevreden bij yoursminc.be, neem met hen contact op en misschien wordt jij ook wel een tevreden klant. Ze hebben mij alvast goed op weg geholpen.

Mijn administratie online invoeren