Mijn eerste motoruitrusting

1 min gelezen

Hoi allemaal. Inmiddels is het ongeveer een jaar geleden dat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald en na flink wat te hebben gespaard wil ik nu mijn eerste motor en motoruitrusting gaan kopen. Ik ben hiervoor al een tijdje opzoek naar een goede motorkledingoutlet. Ik hoop hier een goeie motorhelm en een motorpak te vinden omdat ik er toch jarenlang gebruik van zal moeten maken. Het blijft daar echter niet bij, ik zal ook nog accessoires nodig hebben zoals handschoenen en nieuwe schoenen.

Na enkele outlets te hebben gevonden en bezocht heb ik enkele keuzes weten te maken. Er zijn diverse motorhelmen en pakken die mij wel aanspraken al schrok ik vaak van de prijs. Er zat gelukkig ook motorkleding tussen die ik mooi vind en wel binnen mijn budget lag. Ik vond persoonlijk de combinatie van motorjas met motorjeans toch een stuk mooier dan een heel motorpak. Ook had ik de keuze gemaakt voor een systeemhelm van Roof. De enige dingen waar ik eigenlijk nog naar op zoek ben zijn motorhandschoenen en motorschoenen.

Ik zal binnenkort mijn eerste motor en het eerste deel van mijn uitrusting gaan kopen. Ik zal echter wel nog op zoek moeten gaan naar een andere motorkledingoutlet voor het overige deel van mijn motoruitrusting. Ik hoop dat ik snel zal kunnen beginnen aan mijn avonturen met mijn nieuwe motor en motoruitrusting.motor

Meer verhalen