Mijn vriendin wilt een borstvergroting

2 min gelezen

Mijn vriendin zit al een poosje met de gedachten om een borstvergroting te laten doen. Omdat zij een maagverkleining heeft laten doen, is zij heel veel afgevallen en zo ook haar borsten. Mij maakt het niet uit, maar zij zelf zit er echt mee en vind dat zij niks meer heeft. Zij had altijd een cup D en nu na zo veel kilo minder een kleine cup B. Wij gingen met z’n tweeën achter de computer zitten en zochten op het internet naar een kliniek die goede en mooie borstvergrotingen konden doen. Wij kwamen al snel op de website terecht van Kliniek Veldhoven. De reverentie’s waren goed en mijn vriendin wilde graag een afspraak maken met deze kliniek. Wij gingen naar het eerste consult toe en konden alles vragen wat wij wilde, de arts die ons hielp was erg vriendelijk en legde het goed uit. Mijn vriendin had er een goed gevoel over en besloot om haar borsten bij deze kliniek te laten doen.

borstvergroting

Weer terug naar een mooie cup D

Wij zijn nu een paar maanden verder en mijn vriendin heeft nu, na haar borstvergroting, weer een mooie cup D. Mijn vriendin voelt zich er goed bij en dat kan iedereen merken. Het is echt heel mooi geworden en de operatie stelde eigenlijk niet heel veel voor. De nazorg was ook heel erg goed van deze Kliniek Veldhoven. Mijn vriendin heeft er geen moment spijt van gehad dat zij dit heeft laten doen en ik ben gelukkig als zij dat ook is.

Veldhoven