Eenvoudig weer een strakke huid

2 min gelezen
pdo draadjeslift

Naarmate we ouder worden is de huid een van de dingen waar dit duidelijk zichtbaar is, we krijgen rimpels en op bepaalde plaatsen is de huid niet strak meer en hangt als het ware. Er zijn verschillende behandelingen om dit te verhelpen, de welbekende facelift is een van de bekendste behandelingen om de huid weer strak en fris te krijgen. Nadeel van deze behandeling is wel dat dit direct een enorme ingreep is, en je een tijd aan het herstellen bent na de behandeling. Door gebruik te maken van de pdo draadjeslift ben je sneller hersteld.

Nieuwe technieken

Omdat een facelift een behoorlijke ingreep is, wordt de pdo draadjeslift steeds vaker gebruikt. De ingreep is niet alleen eenvoudiger en sneller om te doen, maar ook de tijd om te herstellen is veel sneller. Hier komt ook bij dat de kans op pijn en ontstekingen veel minder is dan bij een facelift. Gelukkig hoef je ook geen uren voor een behandeling uit te trekken, binnen een uur ben je klaar en vaak kun je al direct genieten van een resultaat. Waar je bij ee facelift enige tijd nodig hebt om te herstellen, is dit bij een draadjeslift niet aan de orde.

pdo draadjeslift

Plaatselijke verdoving

Een pdo draadjeslift wordt geplaatst onder plaatselijke verdoving, de oplosbare hechtdraad wordt in het diepere weefsel van de huid geplaatst. Natuurlijk wordt er wel besproken welke draden gebruikt gaan worden, en het aantal draden wat wordt geplaatst. Na enige tijd na de behandeling lossen de draden vanzelf op, het is afhankelijk van het type hechtdraad hoelang dit duurt. De behandeling is een bepaalde tijd zichtbaar, wil je hier meer informatie over dan kun je dit informeren bij arenborghoeve.nl. De specialisten kunnen je alles vertellen over de behandelingen, en de voordelen van deze manier.