Plastic tassen bedrukken

2 min gelezen

45566_25776_108ps01_geelHet belang van plastic tassen bedrukken
Nog niet zo lang geleden ben ik samen met mijn partner een tweedehands kledingboetiek begonnen. De eerste maanden hadden we te maken met hoge opstartkosten en flinke investeringen. Er bleef dus weinig budget over om onze zaak effectief in de schijnwerpers te kunnen zetten. Lastig, want als startende ondernemer kun je eigenlijk niet zonder goede reclame. De eerste tijd behielpen we ons met witte plastic zakken van de groothandel. Voor mij voelde dat toch wel als een gemiste kans, want die dingen hadden een goedkope uitstraling. En dat terwijl ik juist een hip imago had willen creëren rondom vintage kleding. Onze zaak ligt pal aan een drukke winkelstraat, dus daar liggen zeker kansen.

45563_navy

Een goede plastic tas voor weinig geld

Via Google kwam ik terecht op Maximilia.nl. Het voordeel van deze website vond ik dat ze er plastic tassen bedrukken in verschillende prijsklassen. De werkwijze is handig en gemakkelijk, en vrijwel risicoloos doordat je eerst een proefdruk kunt aanvragen. Omdat we de tassen niet wilden doorberekenen aan de klant, gingen mijn partner en ik een niet al te dure optie. Diezelfde dag bestelde ik nog een proefdruk met daarop de naam en het logo van onze zaak. Mijn bestelling werd al binnen enkele dagen geleverd, en de kwaliteit viel niet tegen. Een behoorlijk sterke zak voor 0,11 cent. Onze klanten krijgen nu hun aankopen mee in een keurig tasje van de zaak. Voortaan laten we onze plastic tassen bedrukken bij Maximilia.nl, want zichtbaarheid is een investering die zichzelf terugbetaalt.45561_25776_108ps01_ecru