Schuldhulpverlening in Hengelo voor bedrijven

2 min gelezen

Bedrijven met schulden in Hengelo, stop met piekeren want ook voor jullie is er schuldhulpverlening. Of je nu al jaren in de schulden zit of nu net een paar weken, beide gevallen maken het werk een stuk minder aantrekkelijk. Het plezier in werken neemt af zodra je in de schulden terecht komt en er niet uit lijkt te komen. Misschien vind je het ook nog wel lastig om hulp in te schakelen, omdat je het als ondernemer altijd het zelf hebt gedaan. Het is echter geen ramp om hulp in te schakelen als je het zelf niet meer kunt. Er zijn genoeg hulpverleners die jou willen ondersteunen, bij het aflossen van de schulden. Hiervan is schuldhulpverlener organisatie Oxyz er één van.  

Schuldhulpverlening voor bedrijven Hengelo


Oxyz wil jouw bedrijf ondersteunen bij het aflossen van de schulden. Met als einddoel dat het werkplezier terug komt en de schulden worden afgelost. Één van de doelstellingen is dat het probleem op een positieve manier wordt opgelost. Waarbij een doorstart mogelijk is maar een eventuele stop van het bedrijf kan ook worden gerealiseerd. Uiteraard wordt bij het beëindigen van het bedrijf ervoor gezorgd dat eerste de schulden zijn afgelost.
Om tot dit proces te komen, wordt er in het eerste gesprek een duidelijk overzicht gemaakt van al de inkomsten en uitgaven. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de privé situatie, zodat er tijdens het aflossen genoeg overblijft om zelf in je basisbehoeften te kunnen voorzien. Vanuit dit overzicht wordt een bedrag vastgesteld dat maandelijks moet worden afgelost, mits de schuldeiser akkoord gaat.

Bron: schuldhulpverlening bedrijven Hengelo