Sebago heeft leuke instappers

1 min gelezen
sebago

Hip en makkelijksebago

Sebago is een merk waar ik vaker van gehoord had, maar zelf had ik hier nog nooit een paar van gehad. Gelukkig heb ik die inmiddels wel, met dank aan de snelle levering van Van Bommel. Mijn vrouw was eigenlijk degene die op het idee kwam om deze aan te schaffen. Wij gaan namelijk op vakantie met onze caravan over een tijdje en dan is het prettig om schoenen te hebben die jij makkelijk aan kunt doen. Dit is namelijk heel erg prettig wanneer jij even snel naar het sanitair moet gaan of gewoon een ontbijtje gaat halen bij de supermarkt. Wel vond ik het belangrijk dat deze er niet ouderwets uit zouden zien, maar gelukkig zijn degene die ik nu heb erg hip.

Bezorging

De webshop waar ik mijn bestelling heb geplaatst van Sebago heeft een onwijs goede service. De levering is dus erg snel, maar ook nog eens gratis. Daarnaast hebben zij nog veel meer merken, waarvan zij ook een groot assortiment hebben. Ook voor vrouwen en kinderen hebben zij een groot aanbod. Voor het hele gezin kun je hier dus terecht. Mocht jij nieuwsgierig zijn geworden, neem hier dan zeker binnenkort een keer een kijkje!