Stap over op milieuvriendelijke verpakkingen

2 min gelezen
conditioner bars

Loop je even snel door de supermarkt heen dan valt direct op dat er enorm veel gebruikt wordt gemaakt van plastic verpakkingen. Vooral binnen de haarverzorging met shampoo en conditioner worden de flessen veel gebruikt, veel van dit plastic komt helaas in het milieu terecht. Wil je de natuur een handje helpen, en het beste product voor je haar begin dan vandaag met het gebruik van de conditioner bars. Het middel om afscheid te nemen van al die producten die het milieu enorm vervuilen.

conditioner bars

De conditioner maakt je haar zacht

Door de conditioner bars te gebruiken weet je zeker dat je lekker zacht haar hebt, maar dat is niet het enige want je haar valt ook veel mooier dan met de traditionele conditioner. Financieel zijn de verschillende bars ook nog voordeliger in gebruik, een bar staat ongeveer gelijk aan 3 tot 4 flessen die je in de winkel koopt. Kort samengevat help je het milieu, het is beter voor het haar en je bent nog voordeliger uit ook. De bar wordt gemaakt in Nederland en is niet voorzien van palmolie. 

Waarom thehappysoaps

In de webshop kun je naast conditioner bars allerlei andere producten kopen die op een plasticvrije manier zijn vervaardigt. Ook de shampoo en andere producten is 100% vrij van plastic, het streven is een plasticvrij cosmeticamarkt te creëren. Niet alleen bij de producten, maar ook het complete logistieke proces komt geen vezeltje plastic aan te pas. Alle verpakkingen zijn recyclebaar, de bronnen die worden gebruikt om de verpakkingen te vervaardigen zijn natuurlijk ook erg duurzaam.