Terrasoverkapping aan huis

1 min gelezen
Terrasoverkapping aan huis

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een terrasoverkapping aan huis wilt. Zo heeft iedere pergola zo zijn opties en kan je het eigenlijk zo gek maken als je zelf wilt. Momenteel worden er voornamelijk terrasoverkappingen aan huis geleverd van Greenline, Profiline en Cube. Zeer bekende merken die betaalbaar zijn en topkwaliteit leveren.

Voordelen van een terrasoverkapping aan huis?

Er zijn meerdere voordelen aan een overkapping. Je creëert namelijk meer woonruimte, door je je woonkamer te verlengen. Op deze manier kan je meer meubels kwijt of je eethoek erin plaatsen. Mensen doen vooral het laatstgenoemde. Daarnaast is het een enorm voordeel dat je meer daglicht hebt en zit je lekker in de schaduw aan huis onder je terrasoverkapping.

Terrasoverkapping aan huis

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan je de overkapping aan huis plaatsen of los laten plaatsen. Daarnaast kan je hem uitbreiden met glaswanden, zonwering en led verlichting. Voor het dak heb je de keus uit veiligheidsglas of polycarbonaat. Zo heb je voor iedereen het geen waar ze naar op zoek zijn.

Garanties

Op de Greenline zit standaard een garantie van 5 jaar en op de Profiline en Cube 10 jaar garantie. Bij sommige aanbieders kan je zelfs garantie bijkopen. Wil jij jouw overkapping goed onderhouden? Maak hem dan regelmatig schoon en behandel hem met boenwas. Zo wordt het aluminium niet dof en blijf je genieten!