Zorg voor een lange garantie op jouw CV Ketel

2 min gelezen

holland_warmte_logoVandaag ga ik eens schrijven over iets anders als lifestyle. Ik wil het vandaag hebben over het onderhoud van je huis, of beter gezegd onderhoud binnen je huis. Ik ga het dan ook hebben over de CV Ketel. Om ervoor te zorgen dat deze lang mee gaat en zonder problemen blijft werken is goed onderhoud noodzakelijk. Omdat jullie hier zelf nog misschien niet van op de hoogte waren zal ik jullie het bedrijf geven waar ik ook gebruik van maak. Dit bedrijf heet Holland Warmte. Dit professionele bedrijf neemt de volledige onderhoud van jouw CV Ketel uit handen. Voor meer mogelijkheden moet je even zelf hun site bezoeken.

Keuze uit meerdere service contracten

servicecontract-algemeen

Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van Holland Warmte wat betreft CV Ketel onderhoud heb je de keuze uit drie verschillen pakketten. De goedkoopste is genaamd “het Onderhoud Plus servicecontract”. Het duurdere servicecontract heet “het Basis servicecontract”. Het duurste servicecontract  is genaamd “All-in Extra”. Elk van deze pakketten heeft verschillende wensen, dit is natuurlijk afhankelijk per persoon. Ik maak al jarenlang gebruik van het all-in extra servicecontract en ben hier zeer tevreden mee. Dit omdat ik altijd een goede centrale verwarming wil hebben.

 

proline-400x400Bij het All-in Extra servicecontract van Holland Warmte wordt er een langere garantieperiode aangeboden. De garantie is dan geldig tot en met 13 jaar na de installatie van je CV ketel. Vaak heb je een garantie periode van twee jaar, dus dit scheelt wel aanzienlijk. De reden waarom ik hiervoor gekozen heb is omdat ik nog lang in deze woning wil blijven wonen. Niet meer dan een logische keuze dus. Dus ben jij dit ook van plan? dan raad ik jou deze zeker aan.

Meer verhalen