Bestel voedsel op wielen

1 min gelezen

Zin in een feestje maar geen zin om alles zelf te regelen of dagen van tevoren in de keuken te staan om je gasten op wat lekkers te kunnen trakteren? En wil je graag iets te eten serveren dat bij iedereen in de smaak valt? Bestel dan een snackmobiel.

Mogelijkheden en prijzen

Op snackmobiel.nl kun je alle informatie vinden over het huren van een wagen die op jouw feestje alle gasten van lekkernijen zal kunnen voorzien. Er zijn diverse menu’s beschikbaar met verschillende snacks, sauzen en aanvullingen zoals soep of een nagerecht. Je kunt kiezen voor een menu waarbij je gasten één portie frietjes krijgen (al dan niet met een snack) of voor een menu waarbij je onbeperkt kunt genieten van het lekkers dat geboden wordt. Voor alle menu’s geldt een prijs per persoon. Je kunt de wagen boeken via internet maar het is goed om eerst contact op te nemen met Snackmobiel, zodat je alles kunt bespreken en kunt vastleggen. Dit is zeker slim om te doen als je speciale wensen hebt.

Boek bij snackmobiel.nl

De snackwagen is te boeken voor gezelschappen vanaf minimaal 40 personen tot maximaal 150. Mocht je meer gasten krijgen dan is dat ook mogelijk, maar dien je van tevoren dit goed af te spreken en betaal je een meerprijs. Alle kosten worden van tevoren berekend, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Woon je binnen een straal van minder dan 20 kilometer van Eindhoven, dan worden er geen reiskosten berekend.