Blij met Efteling aanbieding

1 min gelezen

Wat heb ik genoten van de Efteling aanbieding! Het was altijd al het idee om met mijn gezin te overnachten na een dagje Efteling. Maar om eerlijk te zijn vond ik het gewoon te duur. Dit was dan ook letterlijk een sprookje! Deze aanbieding combineert een dag Efteling met daarna een verblijf in het hotel. Die combinatie vond ik echt top. Je loopt de hele dag op het park rond met jonge kinderen, dan maak je best wat meters en het is ook aardig intensief. Als je dan zo neer kan strijken in een hotel op een paar honderd meter van het park, dat is pas echt genieten. Niet nog een stuk autorijden met drukke kinderen achter in de auto, maar lekker relaxen in het hotel. Helemaal top.

Voordelig

Eigenlijk zat ik al te wachten op een dergelijke aanbieding en nu was eindelijk mijn kans. En het was boven verwachting. Het hotel is super, de mensen die er werken zijn super, gewoon helemaal prima. Het is erg voordelig om dit te combineren en je rust er nog van uit ook. De dag erna kwam ik relaxed thuis en dat is volgens mij ook de bedoeling van een paar dagen erop uit met het gezin. Prima aanbieding!