Coaching met muziek en poëzie

1 min gelezen

Heb je ooit wel eens van coaching met muziek en poëzie gehoord? Voor mij was dit ook nieuw, maar nu weet ik wel beter en ben ik blij dat ik hiermee ooit kennis gemaakt heb. Omdat ik een erge liefhebber van muziek in alle soorten en maten ben heb ik mij opgegeven om zo een praktijk mee te maken. Bij deze Coachingpraktijk De Klankschaal kan je onder andere terecht voor een lezing over muziek en poëzie. Tijdens deze bijeenkomst wordt het aanslaan van klankschalen afgewisseld met verscheidene muziek gedichten van onder andere Rutger Kopland, Maria Vasalis en Judith Herzberg.  

Ontspanning en muziek

Omdat ik een zeer druk leven heb, heb ik door middel van de muziek een manier van ontspanning aangeleerd. Natuurlijk heb ik dit moeten leren, maar dat heb  ik bij Coachingpraktijk De Klankschaal wel geleerd. Hier heb ik door middel van muziek en poëzie mij leren ontspannen. Over het algemeen wordt deze therapie aan liefhebbers van muziek en zorginstanties gegeven, maar ook vrijwilligers en mantelzorgers weten steeds vaker de weg hier naartoe te vinden. 

Sinds ik gebruik maak van deze manier van ontspanning voel ik mij een stuk beter en kan ik mij goed ontspannen. De stress die ik voorheen kende heb ik nu goed onder controle.