De leukste iPhone 6 hoesjes

2 min gelezen
iphone 6 hoesjes

Voor de verjaardag van mijn dochter ben ik op zoek gegaan naar leuke iPhone 6 hoesjes omdat zij een mobiel van mijn man en mij kreeg. Wij vinden het allebei erg belangrijk dat zij zuinig met haar spullen omgaat, zeker als het een duur product is. Omdat ik zelf niet goed wist waar ik leuke beschermers kon vinden vroeg ik een vriendin van mij om hulp. Toevallig had zij mij een tijdje geleden verteld dat zij een betrouwbare site was tegen gekomen genaamd Gadgetbay. Die avond besloot ik om eens een kijkje te nemen op hun site omdat ik toch wel erg benieuwd was. Mij oog viel gelijk op eentje met prachtige bloemen erop. Mijn dochter was echt gek om bloemen dus ik deed het product in het winkelmandje.

iphone 6 hoesjes

Groot assortiment

Er waren echt verschrikkelijk veel iPhone 6 hoesjes te vinden op de website. Het was niet makkelijk om te kiezen want het bedrijf had zoveel leuke beschermers voor telefoons. De een had een watermeloenen print en de ander was bedrukt met versierde donuts. Ik kwam er ook een tegen met een flap eraan waar jij pasjes in kon stoppen. Die leek mij ook erg handig omdat onze dochter vaak uitgaat. Uiteindelijk heb ik in totaal vier verschillende besteld zodat zij steeds een ander er omheen kan doen. Enkele dagen later lag er een pakketje in de brievenbus op mij te wachten. Toen ik de doos open maakte en ik alles bekeek zag het er allemaal erg goed uit. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

iphone 6 hoesjes