Deze kapsalon Breda is een begrip in deze stad

2 min gelezen

Kapsalon BredaMijn eerste vraag aan jullie is of jullie bekend zijn met deze kapsalon Breda? Vooral de mensen die in deze mooie stad wonen zullen hier vast wel eens van gehoord hebben of er zelfs zijn langs gelopen. Wanneer je op vergelijkingssites zit zal dit alleen maar bevestigd worden. Voorgaande klanten zijn namelijk allemaal positief over Bert Haarmode. Zelf kom ik hier nu al zo’n twee jaar over de vloer. Ik werd hier zelf op geattendeerd door een vriend van mij. Hij is hier nu al zo’n zes jaar trouwe klant. Vooral de prijzen spreken mij erg aan. Ik wil dan ook nooit teveel uitgeven aan een kapper. Echter wil ik wel, als ik geknipt wordt, dat dit goed gebeurt.

Bij mijn vorige kapper kwam het dus geregeld voor dat bijvoorbeeld mijn bakkebaarden niet recht geschoren was. Dit staat natuurlijk erg lelijk en ook wel onverzorgd vindt ik. Vandaar dat ik dus uitkwam bij deze kapper.

Zonder afspraak terecht

bert haarmode

Ik heb nooit een vaste periode wanneer ik naar de kapper ga. Ik besluit dit door in de spiegel te kijken. Wanneer ik vindt dat mijn haren te lang zijn, ga ik vaak diezelfde dag nog even langs bij kapsalon Breda Bert Haarmode. Je kunt hier dan ook altijd terecht zonder afspraak. 

Omdat ze mij hier dus al kennen zit de sfeer er ook altijd goed in. Ik kan dan ook met een gerust hart zeggen dat deze kapper klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Dus heb jij ook een knipbeurt nodig en woon je in Breda? Dan weet je waar je zijn moet.

kapper